У Львівській міськраді буде урочисте засідання сесії

09:15 3 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: svoboda.org.ua

У п’ятницю, 3 травня, о 12.00 у Львівській міськраді розпочнеться урочисте засідання за участю представників влади, духовенства, дипломатичного корпусу, науковців, громадських та культурних діячів.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Під час сесії вручатимуть почесні міські відзнаки, а також присвоять звання «Шляхетна львівська родина», «Почесний громадянин міста Львова» та «Львів'янин року».

«Цього року святкування Дня міста буде у стилі ретро та триватиме три дні – з 3 до 5 травня. На жителів та гостей міста чекає насичена програма заходів: святкові концерти, майстер-класи, сніданки-дискусії, ретро-вечірки та багато інших не менш цікавих атракцій», – поінформували також у міськраді.

«Окрім музичних програм, будуть відбуватися сніданки-дискусії та ретро-вечірки у різноманітних локаціях міста. Цікаві заходи відбуватимуться у Центрі Довженка на Сихові, культурно-мистецькому центрі «Супутник» на Левандівці, у «Lviv film centr» на вулиці Великого, 14а. На Сихові буде проходити IV фестиваль духових оркестрів «Королівський лев». Традиційна міська хода з театралізованою передачею ключів від Львова центром міста розпочнеться 4 травня об 11.00», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів