У Львівоблраді йде "публічне" таємне голосування за недовіру Салу

12:18 12 листопада 2013 р.

У ці хвилини процедуру таємного голосування здійснюють депутати найбільшої фракції у Львівській обласній раді - ВО "Свобода".

Лічильна комісія рекомендувала депутатам утримуватися від використання телефонів та інших технічних засобів під час процедури таємного голосування за недовіру голові Львівської облдержадміністрації Олегу Салу. Про це сказав голова лічильної комісії Олег Рісний (фракція ВО "Батьківщина"). Депутати облради голосують за фракціями і в алфавітному порядку: секретар лічильної комісії Олександр Ганущин (фракція НРУ) оголошує з трибуни прізвище та ім'я депутата, той підходить до столу президії, одержує бюлетень, робить свою позначку ("за", "проти" або "утримався")  і вкидає бюлетень в прозору урну, розташовану за столом президії, на очах у всіх. 

Крім політичного, в очевидців цього голосування, яке транслює місцеве телебачення, з'являється також і спортивний інтерес. Схоже, що боротьба депутатів-демократів Львівоблради з режимом Віктора Януковича, яку вони віддавна обіцяли своїм виборцям не тільки у гострих публічних заявах, по-справжньому почнеться з Сала. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів