У Києві «тітушки» кидають у мітингарів «коктейлі Молотова» (відео)

12:00 18 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: radiosvoboda.org

А міліцейською гранатою одному з протестувальників відірвало кисть руки.


Відео: Олександр Аронець

У Маріїнському парку з боку метро «Арсенальна», недалеко від парламенту відбувається сутичка між протестувальників і бійцями МВС, із-за спин яких тітушки кидають коктейлі Молотова. Близько 2 тисяч мітингувальників беруть участь у сутичках.

«Беркут» застовує світлошумові і газові гранати. За інформацією, до Маріїнського парку стягують додаткові сили. З боку «Беркутом» стоять тітушки і періодично кидають коктейлі Молотова у протестувальників.

Тим часом протестувальники розбирають бруківку й кидають у силовиків, також застосовують коктейлі Молотова. Медики час від часу виводять поранених.

Окрім того, є полонені міліціонери, яких захопила Самооборона Майдану. Зараз вони перебувають в автомобілі «Батьківщини». 

Як повідомллось, сьогодні активісти Майдану розпочали «мирний наступ» на Верховну Раду, щоб змусити парламент повернути Конституцію 2004 року. Тим часом, «Беркут» і внутрішні війська знову заблокували вулицю Грушевського. Про це інформує сьогодні, 18 лютого «Тиждень.ua».

Тим часом МВС повідомляє у вівторок, що внаслідок зіткнень на вулиці Грушевського у Києві постраждали семеро бійців внутрішніх військ постраждали внаслідок зіткнень на вулиці Грушевського у Києві. Згідно з повідомленням, вони отримали тілесні ушкодження через те, що мітингувальники намагалися прорвати міліцейський кордон, заволоділи вантажівкою, яка потім рушили у бік парламенту.

Медики наразі надають їм необхідну допомогу. МВС повідомляє також: «В одного з них медики діагностували перелом руки, однак вивезти його до лікарні немає можливості, оскільки вулиці в центрі Києва заблоковані мітингувальниками».

Тим часом, за попереднім повідомленням, поранено вже 10 протестувальників. Одному гранатою відірвало кисть руки. Про це також інформує сьогодні, 18 лютого «Тиждень.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів