У Києві спровокували чергову підозрілу бійку (відео)

19:15 30 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: АFР

Як повідомляє в середу Громадське телебачення, біля Кабміну виникла сутичка між Національною гвардією й «козацькою сотнею».


Відео: Громадське телебачення

Громадське телебачення повідомляє сьогодні, 30 квітня, що в середу біля Кабінету Міністрів виникла сутичка між представниками «4-ї козацької сотні» – невідомими молодиками, які прийшли в нетверезому стані, та Національною гвардією. Зараз на місці перебувають «самооборонівці», які називають себе «козацькою сотнею» та запевняють, що прийшли підтримати студентів, котрі спілкувалися з міністром освіти Сергієм Квітом.

А поки міністр не виходив до студентів – сотники намагалися штурмувати будівлю. Через це виникла сутичка з Національною гвардією.

На першому поверсі Кабінету Міністрів вибиті шибки. Самооборонівці не впускають журналістів на територію і кажуть, що вікна розбили не вони, а т.з. «самопроголошені чорні сотники-провокатори», які влаштували 'проплачену' акцію.  В Маріїнському парку неподалік зібралися невідомі хлопці спортивної статури, схожі на тітушок, деякі з них також нетверезі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів