У Києві пройде сесія Парламентської асамблеї НАТО

12:32 25 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: Світлина з архіву

Верховна Рада ухвалила постанову №10091 «Про проведення весняної сесії Парламентської асамблеї Організації Північноатлантичного договору».

Постанову підтримали 235 народних депутатів при мінімально необхідних 226. Голова постійної делегації у Парламентській асамблеї НАТО Оксана Юринець зазначила, презентуючи проект постанови: «Цією постановою передбачено утворити Організаційний комітет з підготовки проведення весняної сесії Парламентської асамблеї Організації північноатлантичного договору, який має розробити відповідний план заходів».

«У квітні 2017 року Парламентська асамблея Північноатлантичного договору підтримала ініціативу Верховної Ради щодо проведення в Україні весняної сесії Асамблеї, яка має відбутися у Києві 22-25 травня 2020 року.  Проведення у Києві сесії Парламентської асамблеї НАТО сприятиме підвищенню авторитету України як у світі загалом, так і на євроатлантичному просторі зокрема. Особливо – з урахуванням прагнень нашої держави щодо набуття членства в Північноатлантичному альянсі», – поінформувала також нардеп.

«Сесія Парламентської асамблеї НАТО складатиметься з цілої низки заходів, зокрема, пленарного засідання, засідання комітетів, протокольних заходів, ознайомчих візитів тощо. Очікується прибуття понад 600 іноземних гостей. Вперше в історії ця сесія буде відбуватися в Києві», – розповіла також Оксана Юринець.

Про це DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів