У Краматорську загинули внаслідок обстрілу терористами чотири військових і семеро цивільних (відео)

18:48 10 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»

Народний депутат Ірина Геращенко повідомила у вівторок на засіданні Верховної Ради: «Серед цивільного населення на сьогодні загинули семеро людей і більше 20 знаходяться з буде важкими пораненнями, з яких дев’ятеро – у критичному стані, а четверо серед поранених – діти, серед військових втрати – четверо бійців і є багато поранених також».


Відео: «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»

Внаслідок обстрілу Краматорська загинули семоро  жителів міста та четверо військових, багато поранених. Як передає кореспондент інформаційної агенції УНІАН, про це заявила народний депутат Ірина Геращенко на засіданні Верховної Ради.

Зокрема вона зазначила: «На жаль, серед цивільного населення на сьогодні загинули семеро людей і більше 20 знаходяться з буде важкими пораненнями, з яких дев’ятеро – у критичному стані, а четверо серед поранених – діти». Геращенко дщодала, що «сьогодні серед військових втрати – четверо бійців і є багато поранених також». 

Станом на 16.00 кількість поранених унаслідок обстрілу бойовиками Краматорська зросла до 58 осіб, повідомляється на сайті Донецької облдержадміністрації. «Загальна кількість поранених в результаті обстрілу - 58 осіб (цивільні та військові)», – наголошується в повідомленні.

Геращенко зазначила, що Президент України Петро Порошенко дав доручення керівництву АТО та уряду, щоб «усі сили зараз були кинуті на допомогу цивільному населенню, на те, щоб надати першу медичну допомогу». За її словами, місцева лікарня має отримати всі необхідні ліки для надання допомоги пораненим.

Геращенко наголосила, що ВР має дати оцінку тому, що відбувається на сході України. За її словами, зовсім очевидно, що «терористи намагаються таким чином зірвати мінські переговори, які мають відбутися в середу, 11 лютого, а також терористи хочуть залякати мирні міста України, цивільне населення, наших військових, державу Україна і весь світ шантажувати російською зброєю».

Раніше повідомлялося з посиланням на джерело у Генштабі, що в місті було зафіксовано 41 точку влучання снарядів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів