За добу в зоні антитерористичної операції загинули 5 українських силовиків, – РНБО (відео, оновлено)

12:47 27 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Facebook

Про це повідомив у п’ятницю представник інформаційного центру Ради національної безпеки та оборони України Андрій Лисенко.


Відео: ТСН

Агенція «РБК-Україна» інформує сьогодні, 27 червня, в повідомленні «В зоні АТО за добу загинуло 5 силовиків, – РНБО»:

«В зоні антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях за добу загинуло п'ятеро українських силовиків. Про це в ході брифінгу заявив представник інформаційного центру Ради національної безпеки та оборони України (РНБО) Андрій Лисенко, передає кореспондент РБК-Україна.

«Продовжуються напади і обстріли позицій українських силовиків. Протягом доби терористами скоєно 11 обстрілу українських блокпостів і позицій ВСУ в районі Слов'янська, Артемівська, Кривий Луки та Краматорська», – розповів Лисенко. За його словами, всі нападу терористів були відбиті.

«На жаль, з боку українських силовиків є потер: п'ять наших хлопців загинуло», – зазначив Лисенко».

Натомість координатор спільноти «Інформаційний Спротив» і керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук повідомив сьогодні, 27 червня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

«Оперативні дані групи «Інформаційний Опір». Вночі терористи здійснили масований штурм блокпоста №1 поблизу Краматорська.

У штурмі брали участь 8 російських танків. Одночасно вівся мінометний обстріл блок-посту. В результаті відповідних дій силовиків 1 танк терористів знищено, 1 танк захоплений.

Загинули 4 військовослужбовці, 5 поранені. Бойовиками підбито 4 наших БТР і 1 міномет. Про втрати серед терористів немає даних.

Терористи обстріляли позиції сил АТО на горі Карачун поблизу Слов'янська. Снайперським вогнем був поранений один військовослужбовець.

З 5.10 до 5.50 ранку в Артемівську терористи штурмували військову частину. У штурмі брав участь 1 російський танк. Обстріл вівся з танкового знаряддя, стрілецької зброї та підствольних гранатометів. Штурм був відбитий. Втрат серед силовиків немає».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів