У Краматорську схопили ще одного бойовика з Росії (відео)

17:58 16 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: sbu.gov.ua

Громадянин РФ Ніколай Крилов розповів на допиті, що він подався на схід України заробляти гроші у складі бандформування «ДНР».


Відео: Служба безпеки України

Прес-центр Служби безпеки України інформує сьогодні, 16 червня, в повідомленні «У Краматорську СБУ затримала найманця з РФ (відео)»:

«14 червня ц.р. у ході проведення антитерористичної операції в Краматорську Донецької області співробітники СБ України спільно з військовослужбовцями Збройних сил України затримали 5 бойовиків незаконного збройного формування, які обстріляли українських військових зі стрілецької автоматичної зброї. Однин із затриманих - 21-річний громадянин Російської Федерації, колишній курсант Краснодарського вищого військового авіаційного училища Ніколай Крилов, розповів, що прибув на схід України «заробити гроші».

Зі слів найманця, він приїхав до Слов’янська, побачивши в Інтернеті рекламу про набір добровольців для участі у бойових діях на стороні терористичної організації «ДНР». За цю «роботу» координатори обіцяли грошову винагороду - одну тисячу доларів США на день.

Під час затримання у Крилова вилучено стрілецьку зброю, 7 тисяч гривень і, так звану, «летную книжку» – персональний звітний документ обліку підготовки пілота. Тривають досудові слідчі дії».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів