У колодязь Київської телевежі кинули «коктейль Молотова», – журналіст

10:00 9 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: joyreactor.cc

Як повідомила в п’ятницю ДСНС, сьогодні вранці сталося загорання кабелів у тунелях між Київською телевежею й приміщенням Нателерадіокомпанії.

Як передає сьогодні, 9 травня, «ТСН.ua», Державна служба надзвичайних ситуацій повідомила в п’ятницю, що о 4:37 зранку у Києві сталося загорання кабелів у тунелях між Київською телевежею та приміщенням Національної телерадіокомпанії України, 

У ДСНС заявили, що загорілася не сама телевежа, а кабелі в тунелях між телецентром та телевежею.

Наразі техніка ДСНС прибула на місце події, однак приступити до гасіння пожежі рятувальники не можуть, оскільки кабелі знаходяться під високою напругою. За словами представника відомства, у разі відключення кабелів може бути відключене мовлення телеканалів.

У той же час столичні телеглядачі повідомляють про те, що українські телеканали Інтер, Перший національний, Мега, Ентерфільм, К1, К2, НТН, Гамма та Хsport з невідомих причин перервали мовлення через супутник.

Натомість журналіст Артем Шевченко повідомив у п’ятницю на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«Сьогодні десь о 3:30 ранку невідомий кинув коктейль Молотова у колодязь, в якому проходять оптоволоконні лінії концерну РРТ біля аппаратно-студійного комплексу, так званого «олівця» на Дорогожичах у Києві. в результаті – немає ефірного мовлення телеканалів, зокрема, Інтер, УТ-1, НТН, ТРК Киев, а також радіостанцій 98 фм, Гала Радіо, 100,5, Просто Радіо,105,5».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів