У голови Львівської ОДА немає претензій до її блокувальників (відео)

12:13 17 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської обласної державної адміністрації

Керівник обласної державної адміністрації Олег Сало запевняє: «Враження хороші від того, що в приміщенні навели порядок».

Як повідомляє сьогодні, 17 лютого, прес-служба Львівської обласної державної адміністрації, керівництво ЛОДА повернулось до нормального режиму роботи. Ще напередодні ввечері голова Львівської ОДА Олег Сало та його заступники зайшли до своїх робочих кабінетів у розблокованій будівлі на вулиці Винниченка, 18.

Відповідно, сьогодні, 17 лютого, режим роботи відновлено у «нормальному руслі». голова Львівської ОДА Олег Сало прокоментував: «Враження хороші від того, що в приміщенні навели порядок. Претензій ніяких у нас немає. До того робота була ускладнена. Життєдіяльність області забезпечувалась, виплати вчасно проходили, а також скорочувалалась заборгованість із зарплати. Зараз починаємо працювати в нормальному режимі, руки розв’язуються».

За словами голови ЛОДА, зараз потрібно буде працювати втричі, в чотири рази інтенсивніше. Олег Сало додав також:

«У нас було дуже багато напрацювань на 2014 рік, але вже зараз час втрачений. Перший місяць року – святковий, а другий місяць – блокування. Наслідки і економічні, і соціальні зараз не помітні, але з кожним днем вони будуть помітнішими. От наше завдання – не допустити  погіршення, треба нарощувати темпи для того, щоб область виглядала краще і людям жилось краще».

Як повідомляв «ЩЛ», барикади під Львівськими облрадою та ОДА розібрали й до неї повернувся її голова, однак народний депутат від ВО «Свобода» й співголова регіонального штабу національного спротиву Ірина Сех обіцяє, що в разі невиконання владою вимог закону про декриміналізацію перед будівлею обласних ради й державної адміністрації у Львові виросте втричі більша барикада.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів