У Донецьку почалися усобиці між ватажками терористів, – джерело

17:28 20 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Kevin Bishop ‏@bishopk

Як повідомило інтернет-виданню «ОстроВ» його джерело в терористичному угрупованні «Донецька народна республіка», у ньому – конфлікт між прихильниками російського диверсанта Ігоря Гіркіна-«Стрєлкова» й так званими «горлівськими».

Джерело інтернет-видання «ОстроВ» у терористичному угрупованні «Донецька народна республіка» («ДНР») повідомило сьогодні, 20 травня, що в «ДНР») – конфлікт між прихильниками «міністра оборони» Ігоря Стрєлкова й так званими «горлівськими». Джерело також поінформувало у вівторок: «Зараз у них на СБУ будівля захопленого терористами управління Служби безпеки України в Донецькій області. – Ред.) «стрілка» – туди приїхали «горлівські», які раніше претендували на низку постів «уряду ДНР», і там перебуває права рука Ігоря «Стрєлкова» Сергій Здрилюк («Абвер»). Між ними відбуваються розборки». 

Відтак, повідомляє також у вівторок «ОстроВ», рух біля захопленого терористами управління СБУ в Донецькій області перекритий. Перекритий і проїзд по проспекту Миру убік міських ставків.

Окрім того, на вулиці площі Бакинських комісарів були помічені БТРи. На БТРі й автобусі написано «Батальйон «Схід».

Такий батальйон був створений сепаратистами. Окрім того, так називався спецпідрозділ Міноборони Росії, сформований з колишніх чеченських бойовиків.

Натомість інтернет-видання «Новости Донбасса» повідомляє: «З Кабміна «ДНР» почалася втеча міністрів – «міністр палива та енергетики терористичної організації «Донецька народна республіка» Олексій Грановський склав з себе повноваження. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

«Відбувся неприємна розмова з Денисом Пушіліним (голова «президії верховної ради ДНР». – Ред.). Я не поділяю його погляди на проведення націоналізації. Ніхто не уповноважений забирати чужу власність і бізнес яким би він не був. Повторювати помилки Януковича та існуючої влади в Києві вважаю згубною. У силу всього викладеного подав заявку на складення повноважень міністра палива та енергетики ДНР», – заявив Грановський.

Інтернет-видання також нагадує, що Грановський займає посаду голови апарату Донецької міської організації Партії регіонів, і що вчора, 20 травня, мільярдер Ринат Ахметов засудив діяльність «ДНР», а сьогодні представники «ДНР « заявили про націоналізацію майна олігархів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів