У Донецьку перешкодили захопленню обласної телерадіокомпанії (відео)

13:43 7 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

Про це повідомив у понеділок її генеральний директор Олег Джолос.


Відео: Донецька ОДТРК

Генеральний директор Донецької обласної телерадіокомпанії Олег Джолос розповів телефоном «5 каналу», що сьогодні, 7 квітня, об 11.15 до її будівлі прибули на декількох автомобілях озброєні люди, які намагались взяти її під контроль. Однак наявним у будівлі міліціонерам вдалось відбити напад, у дворі було чути постріли.

Нині правоохоронці посилено охороняють територію ТРК. Натомість кореспондент УНІАН інформує в понеділок в повідомленні «Невідомі штурмували ТРК у Донецьку. Стріляли з автоматів»:

«У Донецьку невідомі обстріляли будівлю обласної державної телерадіокомпанії. Як передає кореспондент УНІАН, за словами одного з працівників телекомпанії, до прохідної під'їхали два автомобілі, з яких вийшли люди і відкрили стрілянину з автомата.

На постріли вийшла охорона – співробітники міліції підрозділу спеціального призначення в повному спорядженні. Незабаром, «буквально впродовж кількох хвилин», невідомі сіли в автомобілі та поїхали.

Керівництво держтелерадіокомпанії запропонувало своїм працівникам, не зайнятим у життєзабезпеченні компанії, залишити будівлю, і вони були виведені.

Як повідомляв УНІАН, 6 квітня в Донецьку проросійські мітингувальники штурмом захопили будівлю облдержадміністрації, вимагаючи негайного скликання позачергової сесії облради і ухвалення депутатами рішення про проведення в регіоні референдуму про приєднання до Росії. 6 квітня за фактом захоплення ОДА донецькі правоохоронці почали розслідування за ч. 1 ст. 294 ККУ (масові заворушення). 7 квітня близько 03.30 ночі група агресивно налаштованих молодиків увірвалася до будівлі облуправління СБУ і, не висуваючи чітких вимог, зайняла приміщення. За фактом захоплення приміщення СБУ розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 294 (масові заворушення)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів