У День Незалежності України в Києві буде «Хода гідності»

13:05 30 липня 2019 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: ua.krymr.com

Глава офісу Президента Андрій Богдан заявив, що в Україні буде започаткована нова традиція святкування Дня Незалежності й цього року організацією заходу займається відомий український режисер.

Як повідомили у вівторок, 30 липня, в інтернет-виданні «Українська правда» Андрій Богдан розповів про це сьогодні на брифінгу. За його словами, цього року Україна святкуватиме День незалежності у новому форматі.

«Відбудеться хода гідності – вшанування всіх, кого шанує Україна. У ході візьмуть участь представники різних військ, учасники АТО, медики, вчителі, волонтери і керівництво держави», – зазначив глава офісу Президента

Богдан також повідомив, що після ходи Президент Володимир Зеленський звернеться до людей з промовою, після чого буде «грандіозний концерт», організацією якого займається відомий український режисер. Його імені глава офісу не назвав.

«9 липня Президент Володимир Зеленський заявив, що скасовує військовий парад на День Незалежності 24 серпня, а зекономлені кошти пропонує віддати військовим у вигляді премій. Водночас, Зеленський пообіцяв, що святкувати Незалежність все одно будуть – у «новому форматі», – нагадали також в «Українській правді».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів