У Дебальцевому продовжує відбиватися в оточенні 128-ма Закарпатська бригада

10:59 18 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: mukachevo.net

Волонтери інформують, що бійці 128-ї гірсько-піхотної бригади продовжують опір у повному оточенні, завдаючи ворогу відчутної шкоди.

«128-ма бригада в повному оточенні продовжує воювати», – повідомиляє сьогодні, 18 лютого, інтернет-видання «Іnformator.su», конкретизуючи при цьому:

«Перемир‘я на Донбасі залишається лише на папері – у Дебальцевому точиться запекла битва. Проросійські бойовики взяли в оточення українських військових та штурмують їхні позиції.

Сепаратисти стверджують, що контролюють 80% території міста. У Дебальцевому тривають вуличні бої. Під час сутичок поранення у ногу зазнав ватажок «ДНР» Олександр Захарченко.

Бойовики взяли у полон кілька десятків українських військових. Волонтери інформують, що у Дебальцевому великих втрат зазнає 128-а бригада. Бійці в повному оточенні продовжують опір і завдають ворогу відчутної шкоди.

Українське МЗС заявило, що бойовики за підтримки Москви порушують перемир‘я і Мінські домовленості. Сепаратисти ж вважають, що за угодою місто має бути «їхнє».

Місія ОБСЄ констатувала, що перемир‘я у Дебальцево порушується, але бойовики її в місто не пустили. Голова місії Ертуґрул Апакан закликав “ДНР” і “ЛНР” припинити наступ на Дебальцеве».

Як інформував «Щоденний Львів», у східній і центральній частинах Дебальцового – вуличні бої, наші бійці відходять під прикриттям спецпризначенців.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів