У боях за донецький аеропорт знищено 299 російських окупантів, – Генштаб (відео)

16:52 4 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: durdom.in.ua

Представник Генерального штабу Збройних сил України, генерал-майор Олександр Розмазнін, заявив у четвер, що сили АТО перехопили доповідь командирів підрозділів ЗС Росії, в яких йшла мова про втрати з боку російської армії.


Відео: «Новости События Аналитика»

У боях за донецький аеропорт загинули 299 російських військових. Про це заявив сьогодні, 4 грудня, на брифінгу представник Генерального штабу Збройних сил України генерал-майор Олександр Розмазнін.

За його словами, сили АТО перехопили доповідь командирів підрозділів Збройних сил Росії, в яких йшла мова про втрати з боку російської армії. Як повідомив Олександр Розмазнін, «такі втрати: 200-х – 299, 300-х – 190, з них поранені 96, нинішнє місцезнаходження невідоме – 171».

Представник Генерального штабу також конкретизував, що в зіткненнях брали участь 16-та бригада спецназу ГРУ ГШ (головного розвідувального управління генерального штабу. – «ЩЛ») РФ, 200-та бригада особливого призначення Південного військового округу (Ростов), мотострілецький батальйон і танкова рота 4-ї окремої гвардійської Кантемировської танкової бригади, батальйон 22-ї окремої бригади ГРУ ГШ РФ, штурмова рота 106-ї гвардійської дивізії ВДВ.

Заяву Олександра Розмазніна передає в четвер кореспондент інформаційної агенції «РБК-Україна». Натомість агенція «ЛIГАБiзнесIнформ» цитує сьогодні, 4 грудня:

«Росія змушена вдаватися до частої ротації своїх військових на Донбасі, оскільки ті не витримують навантаження в Україні. Про це на брифінгу повідомив представник Генштабу Збройних сил України генерал-майор Олександр Розмазнін.

«Росіяни часто відводять свої спецпідрозділи, останні дії – спецназ з Армавіра «Вятіч» і спецназ з Краснодарського краю «Едельвейс», які буквально захопили старий термінал (в Донецькому аеропорту), потім ми їх звідти вибили, вони зазнали величезних втрат. Вонипопросили можливість забрати своїх загиблих і поранених, ми завжди йдемо назустріч уцьому питанні», – зазначив він.

За словами Розмазнін, Збройні сили РФ намагаються регулярно проводити ротацію військовослужбовців, які беруть участь в бойових діях в Україні. «Не витримують хлопці, не витримують морального навантаження. На відміну від наших військовослужбовців, які воюють на своїй землі і воюють за ідею, за свою землю, вони не розуміють, чому вони взагалі тут знаходяться. Тому Росія змушена робити таку ротацію якомога частіше», – додав він.

Про це повідомляється в четвер на сайті агенції «ЛIГАБiзнесIнформ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів