У Ботанічному саду Львівського національного університету імені І. Франка зібрали війську 7006 грн

12:44 15 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Ботанічного саду ЛНУ в інтернет-мережі «Facebook»

Працівники цієї «зеленої установи» провели благодійний ярмарок, пропонуючи відвідувачам за невеличку ціну (хто скільки спроможний кинути у скриньку) і вуличні, і кімнатні рослини.

«Візьми рослину – передай гроші АТО!» – акція під таким гаслом відбулася у неділю у Ботанічному саду Львівського національного університету імені Івана Франка. Працівники цієї «зеленої установи» провели благодійний ярмарок, пропонуючи відвідувачам за невеличку ціну (хто скільки спроможний кинути у скриньку) і вуличні, і кімнатні рослини, вирощені у Ботанічному саду. І вже повідомили на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

про зібрані кошти: «7006 гривень!!! Отакі чудові результати нашої благодійної акції. Дякуємо кожному, хто долучився до збору коштів! Обов'язково відзвітуємо, куди перейшли гроші! Разом – сила! Слава Україні!».

І ще зазначили про таке: «Любі, нашою метою не було перетворитись на садовий центр, а допомогти нашим мужнім бійцям. Як вмієм, як можем! Не судіть строго ) Єдине хочеться сказати, що ми, львів'яни, фантастичні і маленькими кроками робимо велике діло. Ще раз усім дякуємо! Не забувайте підливати квіти!».

Про це повідомила сьогодні, 15 вересня, кореспондент газети «День» Тетяна Козирєва.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів