У бандформування на сході України продовжують вливатися російські фашисти

13:56 18 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: «Charter97.org»

Вони входять до фашистської організації «Русское национальное единство», членом якої є один із ватажків донецьких терористів Павєл Губарєв.

Сайту «Charter97.org» інформує сьогодні, 18 червня, в повідомленні «На допомогу бойовикам в Донбас прибувають фашисти з РНЕ»

«У Слов'янську зафіксовано появу бойовиків російської фашистської організації Російська національна єдність. Про це, як стало відомо сайту «Сharter97.org», повідомляють українські активісти в соціальних мережах.

Набір бойовиків ведеться через сторінки в соціальній мережі «ВКонтакте», які належать як самої організації, так і її керівнику Олександру Баркашову. На них вже з'явилися перші фотографії членів РНЕ, зроблені на сході України. 

Як відомо, членом цієї організації є один з ватажків терористів Донбасу Павєл Губарєв. Напередодні «референдуму про незалежність», організованого сепаратистами 11 травня в Донецькій і Луганській областях, в інтернеті також з'явився аудіозапис переговорів Баркашова з їх лідерами. Керівник РНЕ радив сфальсифікувати його результати і «намалювати 89% за ДНР», що зрештою, й було зроблено».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів