«Тимошенко готова піти на компроміс – помилування без повної реабілітації»

17:40 14 жовтня 2013 р.

Фото до новини

«Як відповідальна людина вона розуміє, що підписання асоціації – стратегічне питання для України», – пояснив захисник екс-прем’єра Сергій Власенко.

Сьогодні, 14 жовтня, він повідомив в інтерв'ю виданню «ЛІГАБізнесІнформ», що «в ситуації, що склалася» навколо угоди про асоціації України з ЄС, котра може бути непідписаною в разі, якщо «питання Тимошенко» залишиться невирішеним, «захист екс-прем'єра готовий розглянути компроміс». Бо вона, зі слів Власенка, «як відповідальна людина вона розуміє, що підписання асоціації – стратегічне питання для України».

«Тому Тимошенко готова, і заявила про це публічно, прийняти таку пропозицію місії Європарламенту, як прохання Кокса-Кваснєвського про помилування з подальшим виїздом на лікування до Німеччини – це реальна необхідність», – зазначив адвокат.

Як повідомляв «Щоденний Львів», міністр юстиції Олена Лукаш заявляла, що Юлію Тимошенко не вдасться звільнити до проведення саміту у Вільнюсі, але додала, що «можливі якісь індивідуальні заходи в цій ситуації».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів