Творчі спілки Львівщини закликали голосувати за Силу і честь на виборах 25 жовтня

19:08 22 жовтня 2020 р.

Фото до новини

Ліга творчої інтелігенції та творчих спілок Львівщини підтримала партію "Сила і честь" на виборах до рад Львівщині та закликала голосувати за Юрія Візняка та Любомира Сопільника.

Про це йдеться у зверненні до виборців Львівщини.

"Ми переконані, що разом із командою, Візняк Юрій Ярославович зможе значно покращити ситуацію на Львівщині.Бо мають Силу і Честь, щоб захистити Державу і щасливе життя у ній кожної людини" - наголошено у зверненні.

Творча інтелігенція довіряє Юрієві Візняку, бо добре знає його за результатами роботи на благо громади Львова та Львівщини.

"Ліга творчої інтелігенції та творчих спілок Львівщини звертається до громади висловити на виборах підтримку члену Національної спілки журналістів України, депутату Львівської обласної ради трьох скликань, голові обласного осередку політичної партії «Сила і Честь» Візняку Юрію Ярославовичу. Його депутатська діяльність добре відома львів’янам і мешканцям області. Не зважаючи на те,що вдалося зробити, він прекрасно усвідомлює  - Львівщина потребує принципово нових інструментів для розв'язання насущних проблем краю. Це Юрій Ярославович передбачив у своїй передвиборчій програмі,яка є частиною загальнонаціональної стратегії парії «Сила і Честь». А саме, звертати увагу не лише на загальні, а й на детальні проблеми, з якими зустрічаються усі наші люди" - сказано у зверненні.

Творча інтелігенція наголосила у зверненні на тому, що Юрій Візняк в лавах партії "Сила і честь" веде до рад Львівщини талановиту і здібну молодь.

"Він прагне привести до обласної ради енергійну молодь,яка буде дбати про розв'язання кожного питання й не залишить без уваги, турботу про кожну людину. Саме молодь, завдяки своїй цілеспрямованості, зможе реалізувати ті плани, які поставила за мету партія «Сила і Честь». Цього прагне усе молодіжне крило, яке очолив ініціативний спілчанин Любомир Сопільник", - зазначено у документі.

За дорученням Президії Ліги творчої інтелігенції звернення в підтримку Сили і честі підписав Станіслав Мигаль.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів