ЦРУ перехопило вказівки кремлівських чиновників терористам на сході України

17:17 29 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: mk.ru

Про це заявив держсекретар США Джон Керрі.

Співробітники ЦРУ перехопили записи закритих розмов московських урядовців, які давали вказівки терористам на Сході України. Про це, повідомляє сьогодні, 29 квітня, «Еспресо.TV» з посиланням на американське видання «The Daily Beast», заявив держсекретар США Джон Керрі на закритому засіданні тристоронньої комісії у Вашингтоні, 

«Корпорація Intel зараз виготовляє записані на плівку розмови розвідників, яким віддають накази з Москви, і всі можуть вказати різницю в акцентах, ідіомах, у мові. Ми точно знаємо, хто віддає ці накази, ми знаємо, де вони і звідки», – сказав Керрі.

При цьому він не назвав конкретних російських чиновників, які фігурують у записах, але стверджує, що перехоплена інформація свідчить про те, що росіяни навмисно розпалюють протистояння на сході України і брешуть про це офіційним особам зі США та громадськості.

«Це не випадково, що є деякі люди, яких ідентифікували і у Криму і в Грузії і які зараз знаходяться у східній Україні», – сказав держсекретар. «Це образа для будь-якої розвідки, не кажучи вже про наші уявлення того, як ми повинні себе поводити у ХХІ столітті. Це бандитизм, це шахрайське державництво», – наголосив він.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів