Тристороння контактна група прийняла рішення про звільнення бойовиками заручників і контроль кордону

00:45 1 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Зустріч пройшла в четвер у Мінську з ініціативи Президента України Петра Порошенка й на запрошення президента Республіки Білорусь Олександра Лукашенка.

Програма «Подробиці» телеканалу «Інтер» інформує в повідомленні «У Мінську домовилися про звільнення заручників»:

«Тристороння контактна група в Мінську прийняла рішення про першочергове звільнення значної кількості заручників, захоплених терористами на Донбасі.  Про це повідомляється на сайті ОБСЄ. 

Також прийнято домовленість про контроль кордону між Україною і Російською Федерацією. Учасники зустрічі також обговорили ситуацію навколо місця катастрофи авіалайнера Боїнг-777 Малазійських авіаліній і висловили підтримку забезпеченню подальшого безпечного доступу міжнародних слідчих до місця події до тих пір, поки не будуть завершені слідчі заходи. 

Контактна група підкреслила нагальну необхідність повного дотримання цього зобов'язання, підкреслюють в ОБСЄ.  Як наголошується в повідомленні, тристороння контактна група, яка складається з представників України, Росії та ОБСЄ, зустрілася з представниками бойовиків зі східних регіонів України. 

Зустріч пройшла в Мінську з ініціативи президента України Петра Порошенка та на запрошення президента Республіки Білорусь Олександра Лукашенка. Як повідомляли podrobnosti.ua, терористи не дотримуються день тиші оголошений 31 липня на Донбасі на місці падіння малазійського Боїнга-777 на вимогу генсека ООН Пан Гі Муна».

Програма «Подробиці» телеканалу «Інтер» повідомила про це наприкінці 31 липня.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів