Трьох активістів Майдану заборонили випускати з України

17:32 31 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: news.chortkiv.net.ua

Прикордонникам дали рознарядку не випускати з країни активістів Дмитра Булатова, Олексія Гриценко і Олександра Данилюка.

Про це в блозі на "Українській правді" написав депутат Анатолій Гриценко з посиланням на Петра Порошенка. "Знаю, що за сином Олексієм полюють постійно. Влада і бандити. Зараз це синоніми. Щойно Петро Порошенко дав ще одне підтвердження (цитую):

"Вилетів на Мюнхенську конференцію безпеки. При перетині українського кордону, один з членів нашої делегації побачив, що у прикордонників лежить папір з орієнтуванням по фото та прізвищах на Дмитра Булатова, Олександра Данилюка, Олексія Гриценка", - написав Гриценко.

"Коба – змушений емігрувати, Чорновол – побита, Булатов – закатований, Хаджинов – заарештований, тепер – Гриценко-молодший?" – обурився нардеп.

"Сина я виховував як чесного й відповідального громадянина. Таким він і є. Олексій злочинів не вчиняв. Як і ми з Вами – він піднявся на захист порушених владою прав 45 мільйонів громадян. Надто активно піднявся, напевно вирішили на Банковій..." – зазначив Гриценко.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів