Трамп зустрінеться з Зеленським

09:46 27 вересня 2024 р.

Фото до новини

Дональд Трамп заявив, що зустрінеться 27 вересня з Володимиром Зеленським.

Переговори з українським лідером мають відбутися в Трамп-тауер у Нью-Йорку, пише DailyLviv.com.

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що в п’ятницю, 27 вересня, зустрінеться з Володимиром Зеленським. Переговори з українським лідером мають відбутися в Трамп-тауер у Нью-Йорку.

«Як ви знаєте, Зеленський запросив мене про зустріч, я зустрінуся з ним завтра (у п'ятницю) вранці близько 9:45 у Трамп-тауер у Нью-Йорку», — сказав Трамп журналістам.

Як повідомляє AFP, останніми днями зустріч двох політиків була предметом багатьох спекуляцій.

Читайте також: Трамп планує три умови закінчення війни в Україні

Раніше Володимир Зеленський у Вашингтоні зустрівся, зокрема, з чинним президентом США Джо Байденом і чинною віцепрезиденткою Камалою Гарріс, суперницею Дональда Трампа на майбутніх виборах.

Правих політиків обурило інтерв'ю президента України «New Yorker», в якому він розкритикував і Трампа, і його кандидата у віце-президенти, сенатора Дж. Д. Венса, якого він назвав «надто радикальним» у зв'язку з його планом покласти край війні в Україні через припинення вогню на нинішніх лініях фронту. Зеленський також сказав, що Трамп «насправді не знає, як зупинити війну, хоча він може думати, що знає».

Читайте також: Більше жодної халяви тим, хто зловживав щедрістю американців - Дж.Д. Венс

Під час мітингу в Північній Кароліні в середу Трамп звинуватив президента України в «злих наклепах» на нього. Він також звинуватив його в тому, що він накликав на себе російську агресію, не погодившись «трішки поступитися» росії. Він також звинуватив Байдена в недосягненні угоди з путіним, яка б запобігла війні.

В останні місяці Дональд Трамп особливо критикував мільярди доларів, витрачені Сполученими Штатами на підтримку Києва у війні з росією, нагадує AFP.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів