Тіла ще 34-х загиблих «донецьких ополченців» відправили на їхню справжню батьківщину – до Росії

23:59 29 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: radiosvoboda.org

Про це повідомив журналістам у четвер самопроголошений «прем'єр-міністр» терористичного угруповання «Донецька народна республіка» – громадянин РФ Алєксандр Бородай.

Агенція «УНН» інформує сьогодні, 29 травня, в повідомленні «ДНР: Тіла 34-х росіян, які загинули в Донецькому аеропорту, відправили на Батьківщину»:

«У четвер до Росії були відправлені тіла 34-х «добровольців з РФ», які загинули в результаті бойових дій в аеропорту Донецька. Про це журналістам повідомив прем'єр-міністр самопроголошеної Донецької народної республіки Алєксандр Бородай, передає УНН.

За його словами, будівля донецького аеропорту зараз знаходиться під контролем української армії. «Руїни аеропорту підпорядковані Києву. У цьому районі концентруються величезні сили противника», – заявив А.Бородай.

Він додав, що забрати тіла всіх загиблих в аеропорту неможливо, оскільки він знаходиться в оточенні та додав, що «місто готе до оборони». Бородай заявив, що основна війна в донецькому регіоні «ведеться не проти Києва, а проти батальйонів дніпропетровського олігарха Коломойського».

Як повідомляв УНН, силовики АТО провели успішну спецоперацію по звільненню аеропорту Донецька від терористів. Знищено кількасот бойовиків».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів