Територію Яворівського полігону охороняють посилено до 30 липня: військові навчання (відео)

20:15 19 липня 2021 р.

Фото до новини

На Львівщині, на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, 19 липня розпочалися міжнародні військові навчання «Три мечі-2021».


У них беруть участь 1200 військовослужбовців із України, Польщі, Литви, які входять до литовсько-польсько-української бригади імені великого гетьмана Костянтина Острозького, а також зі США. Про це повідомляє кореспондент Радіо Свобода, пише Dailylviv.

«Три мечі-2021» вперше відбуваються на території України. Ці військові навчання скеровані на покращення і поглиблення партнерства і військової співпраці країн Люблінського трикутника: Польщі, Литви й України.

У рамках навчань військовослужбовці проводитимуть навчальні стрільби зі стрілецької зброї, здійснюватимуть польоти на вертольотах армійської авіації. Під час занять на навчальних ділянках полігону залучатимуть бронетехніку.

Через те, що це одні з найбільших військових навчань, територія Яворівського полігону, як неформально відомий МЦМБ, охороняється підрозділами Військової служби правопорядку Збройних сил України.

У навчаннях братимуть участь понад 1200 військовослужбовців, 200 бойових машин із 4 країн – Литви, Польщі, України та Сполучених Штатів Америки. Навчання триватимуть до 30 липня.

На військових навчаннях «Three Swords 2021» на Яворівському полігоні LITPOLUKRBRIG дасть відсіч агресору

На Яворівському полігоні вперше в Україні будуть військові маневри ЛитПолУкрБригу

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів