Терористичні угрупування «ЛНР» і «ДНР» активно готуються до подальшого збройного протистояння, – нардеп

16:46 12 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Народний депутат парламентської фракції «Народний фронт» Дмитро Тимчук заявив у п’ятницю: «Іде процес створення так званої «армії Новоросії». Це означає, що терористичні угрупування «ЛНР» і «ДНР» при підтримці Росії активно готуються до подальшого збройного протистояння».

Народний депутат парламентської фракції «Народний фронт» Дмитро Тимчук висловив у коментарі журналістам думку, що кількаденний «час тиші» на Сході свідчить про те, що «зараз українська влада почала отримувати те, чого вона прагнула ще, починаючи з вересня, з підписанням Мінських угод». «Тобто ми констатуємо різке зменшення кількості обстрілів, але, водночас, нас бентежить той факт, що російські терористичні війська проводять перегрупування своїх сил», – заявив Тимчук.

«По-друге, іде процес створення так званої «армії Новоросії». Там теж не без проблем, далеко не всі керівники тамтешніх бандформувань хочуть іти в централізовані командування, а прагнуть діяти самостійно», – зазначив член Комітету ВР з питань національної безпеки і оборони.

«Це означає, що терористичні угрупування – ЛНР і ДНР – при підтримці Росії активно готуються до подальшого збройного протистояння», – резюмував Дмитро Тимчук.

Про це повідомляться в п’ятницю на сайті «Народного фронту».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів