Терористичне угруповання «ЛНР» обіцяє припинити вогонь 5 грудня

14:54 2 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: EPA/UPG

Так званий «глава» фейкової «Луганської народної республіки» Ігор Плотницький заявив у вівторок: «Ми підписали, що з 5 грудня ми припиняємо ведення вогню, а з 6 грудня – відведення важкої техніки по рубежів зіткнення».

Так званий «глава» фейкової «Луганської народної республіки» Ігор Плотницький підтвердив сьогодні, 2 грудня, інформацію ОБСЄ про домовленість з українською стороною про припинення вогню з 5 грудня. Про це він заявив в ефірі російського телеканалу «Lifenews».

Дослівно ж бандит сказав із цього приводу таке: «Ми підписали, що з 5 грудня ми припиняємо ведення вогню, а з 6 грудня – відведення важкої техніки по рубежів зіткнення».

Він також заявив, що ініціатором переговорів виступила Україна, а представники «ЛНР» підтримали пропозицію й виконають умови домовленості точно до заявленого терміну. За його словами, представники ОБСЄ, які були присутні на переговорах, були задоволені угодою між Україною і ЛНР.

Про це повідомила у вівторок інформаційна агенція «РБК-Україна»

Як інформував «Щоденний Львів», ОБСЄ повідомила, що досягнуто домовленості стосовно припинення з 5 грудня вогню на Луганщині, натомість речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони України Андрій Лисенко заявив у вівторок, що в Радбезі поки що не отримали підтвердження про припинення вогню в Луганській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів