Терористичне угруповання «ДНР» тріщить по швах, – «ІС» (відео)

23:37 21 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Самопроголошений «мер Слов’янська» пригрозив його ватажкам походом проти них його «армії».


Відео: SAT TRK

Як повідомляє сьогодні, 21 травня, інтернет-видання «Новости Донбасса», самопроголошений «мер Слов’янська» В’ячеслав Пономарьов пригрозив тим, хто називають себе керівниками терористичної організації «Донецька народна республіка» й перебувають у Донецьку, що скоро його «армія» прийде до них і «наведе порядок». За інформацією видання, вже третина членів так званого «уряду ДНР» написали заяви про відставку зі своїх посад, однак, бояться їх оприлюднити.

Також повідомляючи про це в публікації «Терористична організація «ДНР» тріщить по швах», спільнота «Інформаційний Спротив» доповнює її:

«Лідер терористів Слов'янська В'ячеслав Пономарьов виступив проти людей, які називають себе керівниками терористичної організації «Донецька народна республіка» і знаходяться в місті Донецьку. Пономарьов пригрозив їм , що скоро його « армія» прийде в Донецьк і наведе порядок. Про це повідомляють «Новини Донбасу».

За даними сайту, третина членів так званого «уряду ДНР» написали заяви про відставку, однак, бояться їх оприлюднити. Учора керівник апарату Донецького міської організації «Партії регіонів» Олексій Грановський повідомив журналістам, що залишає посаду «міністра енергетики » у зв'язку з незгодою з заявою лідера терористів Дениса Пушіліна про націоналізацію підприємств, розташованих на території Донецької області.

Ще один внутрішній конфлікт, пише сайт, відбувається між прихильниками «міністра оборони» Ігоря Стрєлкова й так званого «горлівського» угрупованням всередині ДНР. Спостерігається протистояння саме між «Абвером» (Сергієм Здрилюком) і «Бісом» (Ігорем Безлером).

Спочатку з 14 квітня після захоплення Горлівського міськуправління міліції місто курирував Ігор Безлер. Потім його витіснив «Абвер». 19 травня знову відбулася зміна влади – в УВС господарює «Біс», а «Абвера» виселили в будівлю обласного СБУ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів