Терористичне угруповання «ДНР» все ще не отримало відповіді на прохання прийняти його до складу Росії

18:39 24 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: nnm.me

Про це заявив у суботу самопроголошений «спікер верховної ради» так званої «Донецької народної республіки» Денис Пушилін.

Агенція «Укрінформ» розповідає сьогодні, 24 травня, повідомленні «ДНР досі чекає на відповідь Путіна про «прийом до Росії»:

«Самопроголошена «Донецька народна республіка чекає на відповідь Росії з приводу входження до її складу. Про це сказав сьогодні в Донецьку на з'їзді представників ДНР і ЛНР «спікер» Верховної ради Денис Пушилін, повідомляє сайт «Новоросія» .

«Одразу після проведення референдуму, коли мільйони людей прийшли на виборчі дільниці і зробили свій вибір на користь суверенітету, але кожен на підсвідомому рівні розумів, що йшлося про те, щоб жити з Росією і приєднатися до російського світу. І 12 травня Денис Пушилін зробив звернення до Володимира Путіна, з проханням прийняти ДНР до складу РФ. Неможливо було це не зробити, його б просто не зрозуміли ті люди, які масово пішли на виборчі дільниці. Досі відповіді немає. Але в цей час йшло формування гілок влади. Ми все-таки чекаємо на відповідь і бачимо своє майбутнє тільки у складі РФ», – резюмував він.

Нагадаємо, що сьогодні в Донецьку відбувся з'їзд лідерів ДНР і ЛНР, на якому самопроголошені республіки підписали документ про об'єднання у складі єдиної держави «Новоросія». На з'їзді сепаратистів розглядалося питання про проведення референдумів в інших областях сходу України та створення єдиного фронту проти Києва».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів