Терористи знову штурмують військову частину Національної гвардії в Донецьку (відео)

21:35 26 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: uapress.info

Місто здригається в четвер від автоматних черг і вибухів гранат. «Перемир’я» триває...


Відео: Новости на Оперкоре

Газета «Сегодня» інформує сьогодні, 26 червня, в повідомленні «Перестрілка біля військової частини в Донецьку відновилася»:

«Незважаючи на інформацію, що з'явилася в ЗМІ, про те, що між керівництвом військової частини Національної гвардії в Донецьку і угрупуванням «Кальміус», яке штурмувало в четвер увечері цю частину, почалися переговори, у центрі Донецька відновилася стрілянина. Місто здригається від автоматних черг і вибухів гранат. На териконі працює снайпер. Під'їзди до зони перестрілки блоковані.

Як відомо, близько сотні прихильників самопроголошеної «Донецької народної республіки» штурмували військову частину Внутрішніх військ у Донецьку. Частина розташована в одному з центральних житлових районів міста на вул. Щорса.

Очевидці повідомляли про те, що було чути стрілянину і вибухи. Також була помічена бронетехніка з боку сепаратистів, як мінімум два БТРи.

Терористи вимагали від військовослужбовців терміново покинути територію військової частини і перейти на бік незаконної «ДНР». Військовослужбовці на вимоги терористів відповіли відмовою».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів