Терористи знову обстрілюють в Луганську з «Градів» і мінометів десантників зі Львова (відео, оновлено)

16:30 7 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: hvylya.org

Цього разу – з району Вищого військового авіаційного училища й з прохідної заводу «Жовтневої революції».


Відео: Дмитро Баль

Агенція «УНН» інформує сьогодні, 7 липня, в повідомленні «Терористи завезли до Луганська установки «Град» та піхотні міномети»:

«На Луганщині бойовики продовжують обстріл української армії, зокрема обстріли продовжуються і у самому Луганську, – передає кореспондент «УНН».

Бойовики продовжують змінювати місця дислокації, звідки ведуть обстріл української армії. З району Вищого військового авіаційного училища бойовики вели мінометний вогонь по аеропорту (його обороняють десантники 80-го окремого аеромобільного полку зі Львова. – «ЩЛ»). Кілька годин тому, від автовокзалу у бік Гострої Могили, бойовики повезли три установки «Град». В даний момент в районі 7-ї прохідної заводу «Жовтневої революції» стоять 122-мм піхотні міномети, з яких бойовики ведуть стрілянину.

Нагадаємо, сили АТО звільнили від терористів Слов’янськ, Краматорськ, Дружківку, Артемівськ та Костянтинівку на Донеччині. Бойовики відступили, зокрема, до Донецька. 

Згодом один з лідерів терористів так званої ДНР у Слов'янську Ігор Гіркін (Стрєлков) заявив про початок організації «оборони Донецька» бойовиками. Також повідомлялося, що місцеві мешканці Луганщини повідомили про прибуття до їхнії населених пунктів двох підрозділів терористів, що втікли зі Слов'янська.

У Міноборони повідомили, що станом на ранок 7 липня найбільш загостреною залишається ситуація у семи містах: у Донецьку, Горлівці, Луганську, Сніжному, Антрациті, Краснодоні та Северодонецьку. Заступник секретаря РНБО М.Коваль заявив, що силовики заблокують Донецьк і Луганськ, щоб сепаратисти склали зброю».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів