Терористи засвідчили недоречність перемир’я з ними – підірвали колії й мости на Луганщині й Запоріжжі (відео, оновлено)

11:32 24 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: АFР

Як повідомляє у вівторок відділ зв’язків із громадськістю Запорізького обласного управління МВС, пасажирський потяг сполученням «Бердянськ – Дніпропетровськ» встигли зупинити на під’їздах до місця диверсії.


Відео: RT

Інтернет-видання «ОстроВ» цитує сьогодні, 24 червня повідомлення Донецької залізниці про те, що в Луганській області підірвали залізничні колії на ділянці, де курсує потяг «Москва-Луганськ»: Сьогодні в 5:30 на перегоні Кондаршевська – Нова – Городній 959 км. і в 6:00 на перегоні Краснозерівка – Огродний 954 км сталися вибухи одноколійного шляху з пошкодженням трьох та одного метра шляху відповідно.   Дана ділянка обслуговується локомотивами на тепловозній тязі. Збоїв у русі немає, ніхто не постраждав».

Своєю чергою, сайт «Informator.lg.ua» повідомляє у вівторок, що терористи підірвали також уже другий міст через річку Айдар у селі Старий Айдар – перший був знищений кілька тижнів тому. Таким чином, село Старий Айдар виявилося відрізаним, машинам з продовольством для того щоб привезти їжу знадобитися оббігти більше 50 км. Ще одна проблема полягає в тому, що пенсіонери, які не користуються банківськими картами для отримання пенсій не зможуть отримати пенсії.

Натомість відділ зв’язків із громадськістю Запорізького обласного управління МВС інформує в повідомленні «У Запорізькій області зловмисники пошкодили залізничний міст»:

«24.06.2014 року о 2 годині 20 хвилин до чергової частини Оріхівського РВ ГУМВС України в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що невідомі пошкодили міст на виїзді з міста Оріхів в бік села Новоданилівка. На місце пригоди негайно виїхало керівництво ГУМВС України в Запорізькій області, прокуратури та оперативних служб, вибухово-технічна і кінологічна служби, криміналістична лабораторія ГУМВС та слідчо-оперативна група у повному складі.

На місці події було встановлено, що невідомі шляхом вибуху пошкодили опору залізничного мосту в бік села Новоданілівка Оріхівського району Запорізької області. Подію зареєстровано до Єдиного обліку.

Пасажирський потяг сполученням «Бердянськ – Дніпропетровськ» зупинено на під’їздах до місця події. Згідно чинного законодавства, кримінальне провадження за даним фактом буде здійснюватися Службою безпеки України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів