Терористи їдуть на схід України з Ростова за гроші Януковича, – російський політтехнолог

13:26 12 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

За даними Марата Гельмана, їх збирає неофіційний військкомат.

Агенція «Укрінформ» передає сьогодні, 12 червня, в повідомленні «Бойовики їдуть на Донбас з Ростова і на гроші Януковича, – російський політтехнолог»:

«У Ростові, де зараз перебуває екс-президент України Янукович, знаходиться неофіційний військкомат, звідки громадян Росії на гроші Януковича відправляють воювати на Донбас. Про це в інтерв'ю «Эхо Москвы» заявив російський політтехнолог Марат Гельман.

«Є якийсь військкомат, абсолютно неофіційний. Він збирає цих романтиків (так Гельман називає російських бойовиків-найманців, які воюють на Донбасі. – Ред.). На гроші Януковича їх екіпірують і відправляють», – сказав він.

При цьому Гельман стверджує, що російські спецслужби ще й заробляють на цьому, забираючи собі частину грошей Януковича. «Я так трохи спілкуюся з людьми у Донецьку і в Києві. Розповідають навіть, що наші (російські. – Ред.) спецслужби навіть заробляють на цьому. Янукович дає гроші, вони частину грошей беруть собі, а на частину екіпірують машини зі зброєю, людей відправляють. Там ще такий брудний бізнес існує», – зазначив він.

Марат Гельман – російський галерист, політтехнолог. Є автором так званих «темників» в українських ЗМІ під час президентства Леоніди Кучми».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів