Терористами «введено режим контртерористичної операції» в Горлівці, – ЗМІ

10:41 13 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Gorlovka.ua

Як повідомляє у вівторок місцевий сайт, через стрілянину працівники машзаводу покидали його будівлю через запасний вихід.

Сайт «Gorlovka.ua» повідомляє сьогодні, 13 травня, що в однойменному місті терористи «ввели режим контртерористичної операції: заборонили розповідати в соцмережах про знаходження на території міста озброєних людей і звучать постріли». Видання конкретизує: 

«Сьогодні, 12 травня, в районі машзаводу ім. Кірова біля зупинки Північна прохідна були чутні постріли. За повідомленням очевидців, які проживають тут, близько 3 години дня біля магазину «Автотехцентр» були помічені люди у формі і зі зброєю, згодом ідентифіковані представниками місцевої самооборони. Працівники машзаводу розповідали, що через стрілянину і розборки після зміни їм довелося покидати будівлю через запасний вихід, а не центральний.

У групах «Антимайдан» і «Самооборона Горлівки» користувачі також підтверджують наявність озброєних людей у камуфляжній формі у кількості близько 15-30 осіб. Інформація про те, що сталося, не розголошується навіть користувачам каналів «Zello». 

Модератори натякнули, що в цьому районі проводиться контртерористична операція  і пригрозили, що будуть «банити» будь-якого, хто повідомить подробиці з місця подій. «У зв’язку з веденням на території Донецької народної республіки режиму контртерористичної операції, винесення в канал «Горлівка дій» інформації про знаходження на території міста осіб з зброєю і їх дислокації та обговорення дій самооборони міста заборонено. Передача інформації про постріли з короткоствольної і автоматичної зброї повинна здійснюватися виключно в лічку до модераторів з попередньою проханням про підтвердження. У щогодинною перекличці користувачам каналу допускається згадувати про ситуацію в районі проведення КТО, але без подробиць. У разі порушення правил, бан без можливості відновлення облікового запису», – такі правила вводять лідери сепаратистів Горлівки».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів