Терористи втекли з міськвиконкому в Артемівську, – ЗМІ

10:55 27 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: 06274.com.ua

Як повідомляє сайт новин цього міста, зараз в його головній адмінбудівлі – суботник.

Сайт новин Артемівська «06274» повідомляє сьогодні, 27 травня, що міськвиконком в цьому місті на Донеччині відновлює роботу – представники терористичного угруповання «Донецька народна республіка» вже звільнили адмінбудівлю. Відтак у ній до 12.00 відбуватиметься загальний суботник, а після обіду всі служби почнуть працювати в штатному режимі, 

Барикади з покришок, які на вихідних будували представники «ДНР», вже розібрали і вивезли ще вчора. Сьогодні в будівлі знаходяться тільки штатні співробітники виконкому. Озброєні люди покинули міськраду.

«Після повернення до виконкому співробітники виявили двоє зірваних дверей, зіпсовані вивіски. З аптечки вкрали тонометр» , – відзначає сайт.

Очевидці розповідають, що вчора блок-пост « ДНР» з'явився в районі м'ясокомбінату. Туди звезли шини від виконкому, якими перегородили автодорогу на виїзді до Ростовської траси.

Учора на блок-посту чергували ополченці, сьогодні в 8.30 покришки частково розібрали і звільнили проїзд дороги. Вранці чергових на посту не було.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів