Терористи вперто порушують зобов’язання припинити вогонь на сході України (відео)

11:40 26 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: radio24.ua

Про це повідомили в четвер прес-офіцер АТО Олексій Дмитрашковский і координатор «Інформаційного Спротиву» Дмитро Тимчук.


Відео: «Телеканал новин «24»

Прес-офіцер АТО Олексій Дмитрашковский повідомив у четвер в ефірі телеканалу rel="nofollow" «112 Україна», що сьогодні вночі терористи обстріляли два блокпости українських силовиків у зоні АТО та один поблизу Донецька, а також аеропорт у Краматорську, поранених серед українських військових немає. За його словами,

«починаючи із 22 години і майже до півночі терористи вчинили обстріли трьох блокпостів сил АТО в районах Селезнівки поблизу Слов'янська, біля Краматорська, аеропорт Краматорська та блокпост українських силовиків біля Донецька. 

Блокпости поблизу Слов'янська та Краматорська обстріляли із мінометів. Аеропорт Краматорська – зі стрілецької зброї. Біля Донецька ж близько опів на першу годину ночі до блокпоста українських силовиків під'їхало два мікроавтобуси. Побачивши блокпост, вони иповернули та нібито збирались від'їжджати, але раптово із автобусів відкрили вогонь по блокпосту. Українські силовики відкрили вогонь у відповідь. В результаті сили терористів були розсіяні, один мікроавтобус було захоплено разом із гранатометом РПГ та кулеметом ПКМ. Один терорист внаслідок перестрілки загинув», – конкретизував прес-офіцер АТО.

Натомість координатор «Інформаційного Спротиву» Дмитро Тимчук повідомляє сьогодні, 26 червня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «Із учорашнього вечора бойовики чотири рази порушили умови тимчасового припинення вогню. Зокрема, з 22.30 до 23.20 25 червня бойовики обстрілювали з мінометів блокпост і позиції сил АТО на аеродромі Краматорська. Крім того, уночі було вчинено спробу нападу на опорний пункт української армії в Донецькій області. Вогнем у відповідь було знищено одного терориста, ще декількох поранено. На місці обстрілу вилучені РПГ-18 і крупнокаліберний кулемет.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів