Терористи відстрілюються зі заблокованого міськвідділу міліції Маріуполя, – нардеп

13:13 9 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Facebook

Про це повідомив у п’ятницю народний депутат Олег Ляшко.

Позафракційний народний депутат Олег Ляшко повідомив сьогодні, 9 травня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «Приміщення УВС Маріуполя повністю блоковано по периметру нашими військами в технікою. Терористи забарикадувалися всередині і відстрілюються. Наказ живими їх нікого не брати, всіх сволочей замочимо, щоб іншим не повадно було. У Маріуполі горить приміщення УВС. Терористи ведуть шквальний вогонь, наші їм відповідають. Місцеві сепаратисти під керівництвом комуніста Дейнеса допомагають терористам, намагаються блокувати наші війська. Коли переможемо, треба всіх посібників терористів позбавити українського громадянства. Зрадники гірше ворога!».

Натомість місцевий сайт новин «0629.com.ua» інформує, що в Маріуполі загорівся перший поверх міськради, а біля міського УВС і військової частини Нацгвардії чути  постріли. Очевидці ж говорять про те, що якісь люди намагаються захопити Маріупольське ГУ міліції і військову частину. За даними медслужби міста, дійсно, в центрі стріляють з автоматів, чотири людини госпіталізовані з вогнепальними пораненнями. У соцмережах інформують, що з боку аеропорту в Маріуполь увійшла бронетехніка із прапорами України.

Тим часом спільнота «Інформаційний Опір» повідомляє, що в одного з «мирних» у лапках жителів Маріуполя стирчав із кишені новий магазин від автомата Калашникова, а вони скаржаться, що «фашисти приїхали вбивать мирний народ». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів