Терористи вбили в Маріуполі з гранатометів п'ятьох українських прикордонників (відео, оновлено)

18:11 14 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: 2000.ua

Автомобіль, який прямував до кордону, обстріляли зі селища Аджахі.


Відео: ТСН

Держприкордонслужба уточнює сьогодні, 14 червня: «Як уже повідомлялося, сьогодні вранці близько 10 години у Маріуполі, в районі заводу «Азовсталь» була обстріляна із засідки колона автомобілів Державної прикордонної служби. Автомобілі направлялися з вантажем провізії та речового майна до підрозділів державного кордону. Обстріл вівся з автоматів та гранатометів. Військовослужбовці почали відстрілюватися. В ході протистояння загинуло 5 прикордонників, ще 7 отримали поранення. Пораненим надана перша медична допомога, вирішується питання щодо направлення їх у більш безпечні регіони для подальшого лікування».   

Раніше сайт Маріуполя «0629» повідомляв у суботу, що близько 10.00 у суботу в районі пост-мосту в Маріуполі невідомі розстріляли з гранатомета фуру, в якій їхали прикордонники. Автомобіль прямував в напрямку кордону. Стрілянину відкрили з селища Аджахі. Повідомляється про двох загиблих, є поранені.

Натомість Держприкордонслужба розповідала в повідомленні «У Маріуполі обстріляли колону прикордонників»: «Близько 10 години ранку на околиці м. Маріуполь в районі заводу «Азовсталь» з автоматів та гранатомета була обстріляна колона автомобілів Державної прикордонної служби. В ході обстрілу, попередньо, 4 військовослужбовця поранено, 3 – загинуло. Обставини сутички уточнюються».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів