Терористи скликають населення Слов'янська для відеозверненя до Путіна з проханням про підтримку

09:59 2 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: sashakots

Про це зараз йдеться у перемовинах сепаратистів на їх радіоканалах.

«Мешканців Слов'янська закликають вийти на центральну площу міста, де знаходяться кореспонденти російських телеканалів «для картинки». Про це зараз йдеться у перемовинах сепаратистів на їх радіоканалах, – передає сьогодні, 2 травня, «Еспресо.TV». – Мешканців збирають на площі для того, аби записати відеозвернення до президента Росії Володимира Путіна з проханням надати підтримку». Натомість «ТСН.ua» інформує в п’ятницю: 

«Сьогодні під час АТО у Слов'янську терористи обстріляли вертоліт з медиками, які прибули для евакуації і надання допомоги. Про це йдеться у повідомленні Антитерористичного центру при СБУ.

«Бойовиками також був обстріляний вертоліт МНС, який прибув на місце з бригадою медиків для надання допомоги та евакуації. Поранений один із медиків», – сказано у повідомленні.

Також СБУ встановила, що за вказівкою лідера збройних сепаратистів вживаються заходи по збору цивільного населення для використання в якості «живого щита» як в межах міста, так і на блокпостах.

Нагадаємо, у Слов'янську терористи збили український вертоліт, один пілот поранений. За не підтвердженою інформацією, ще один пілот українського вертольота загинув».

Як інформував Щоденний Львів», керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук повідомив у п’ятницю, що, за даними спільноти «Інформаційний Опір», силовики контролюють більшу частину Слов'янська, терористи намагаються розбігатися.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів