Терористи розстріляли на дорозі до Луганська водія (відео)

12:54 17 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: mvs.gov.ua

Про це повідомляє сьогодні, 17 травня, відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС.


Відео: «Телеканал новин «24»

Відділ зв’язків із громадськістю Луганського обласного управління МВС інформує в повідомленні «У Луганську озброєні люди обстріляли автомобіль - водія вбито, пасажира тяжко поранено (ФОТО)»:

«Щойно до чергової частини надійшло повідомлення про те, що на дорозі, що веде до селища Ювілейний (м. Луганськ) озброєні автоматичною зброєю люди обстріляли автомобіль «Шевроле» д/н ВВ 7078 ВХ, червоного кольору. Водій автомобіля від отриманих поранень помер на місці.

Пасажир з важкими пораненнями швидкою допомогою доставлений до лікарні. Крім цього, постраждали два пішоходи – жінки 1967 і 1987 р.н.

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією автомобіль «Шевролет» рухався у сторону міста Луганська.

На несанкціонованому блок-посту, розташованому на перехресті вулиць Обвідна – Азовська (район кладовища с. Южний), його намагалися зупинити озброєні люди з блок-посту. Водій автомобіля не зупинився і його стали переслідувати озброєні люди на автомобілі ВАЗ-3110 д/н ВВ 6815 ВК, сірого кольору.

По дорозі переслідування озброєні люди відкривали стрілянину по автомобілю в районі кільця Гайового, а потім у районі селища Ювілейний, наздогнавши автомобіль, обстріляли його.

Відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України у Луганській області».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів