Терористи розпочали на Донбасі примусову «мобілізацію» в бойовики

12:23 15 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Як повідомив заступник командира добровольчого батальйону територіальної охорони Ярослав Гончар, усіх збирають на своїх базах і вже нікуди не випускають.

Спільнота «Інформаційний Спротив» цитує сьогодні, 15  червня, в повідомленні «На Донбасі терористи проводять примусову «мобілізацію»:

«Бойовикам не вистачає кадрів – в деяких населених пунктах місцевих жителів насильно примушують вступати до бандформування, повідомив на своїй сторінці в «Facebook» заступник командира батальйону «Азов» Ярослав Гончар. «Сепаратисти в Дмитрівці примусово забирають у свої ряди місцеве населення. Всіх збирають на своїх базах і вже нікуди не випускають. За попередніми даними з Дмитрівки вивезли вже два КамАЗа примусово покликаних. У разі відмови залякують розстрілами в спину. Аналогічний «заклик» може проводитися і в інших містах: Сніжному, Торезі, Шахтарську», – повідомив він. Також, за інформацією Гончара, в Сніжному примусово змушують місцевих жителів вивозити поранених.

«Одного з місцевих під дулом автомата змусили забирати поранених, їздив два рази, бачив не менше 10 а / м по шляху проходження», – зазначив він.

Раніше група «ІС» повідомляла, що на трасі Ізюм-Слов'янськ силовики виявили місця поховань бойовиків».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів