Терористи позбавили донеччан зарплат і пенсій – захопили обласне казначейство (відео)

14:19 16 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Про це заявив голова ДонОДА Сергій Тарута.


Відео: ТСН

Через захоплення Донецького обласного казначейства люди залишаться без грошей. Про це, як повідомляє сьогодні, 16  червня, прес-служба Донецької облдержадміністрації, заявив голова ДонОДА Сергій Тарута, який також конкретизував:

«До сьогоднішнього дня, незважаючи на всі складнощі і проблеми, обласна адміністрація в повному обсязі виконувала всі свої фінансові зобов'язання перед громадянами. Проблеми з виплатами виникали тільки в Слов'янську та Слов'янському районі в зв'язку із захопленнями бойовиками ДНР місцевих казначейств.

Проте в понеділок озброєні бойовики ДНР заблокували роботу донецького обласного казначейства. Ця дія буде мати самі згубні наслідки для жителів області.

Зупиняться виплати всіх зарплат бюджетникам, пенсій, допомог. Сотні тисяч людей залишаться без належних їм грошей – при тому, що держава має всі ресурси, щоб виконувати всі свої зобов'язання перед громадянами»

Натомість сайт міського головиДонецька повідомляє в понеділок:  «Близько 12.00 до будівлі Управління Національного банку України в Донецькій області під'їхали озброєні люди (пр. Миру, 8а) і увійшли до будівлі. На даний момент заблоковано рух транспорту по пр. Миру від вул. Челюскінців до вул. Артема».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів