Терористи окупували Амвросіївку на Донеччині (відео)

12:49 1 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: amvrosievka.dn.ua

Як повідомляє у четвер місцеве ЗМІ, п’ятеро тамтешніх співробітників міліції заявили, що вони «з народом», і їм почепили «георгіївські» стрічки.


Відео: amvrosievka.dn.ua

Як повідомляють сьогодні, 1 травня, «Новости Донбасса», вчора 30 озброєних автоматами бойовиків прибули на шести автомобілях до Амвросіївки на Донеччині, виламали двері до її міськради й встановили на ньому замість Державного Прапора України прапор організації «Донецька народна республіка». Один з автомобілів був зі символікою Державної охорони України.

Під час нападу в міськраді нікого не було. Терористи також замінили Державний Прапор України прапор на будівлі районної державної адміністрації. При цьому обидва Державних Прапора України були розірвані і розтоптані .

На місце події прибули п’ятеро співробітників міліції, які заявили, що вони «з народом». Терористи пов'язали їм георгіївські стрічки й поїхали на трьох машинах додому до міського голови Ігоря Склярова , який виступає за єдність України.

Його в домашньому одязі привезли до міськради й під загрозою зброї змусили написати заяву про відставку. Зараз у міськраді ще перебуває кілька терористів.

За інформацією «Новостей Донбасса», терористів також намагалися вимагати гроші у керівництва місцевого водоканалу гроші. Представник підприємства їздив у Донецьк до керівників терористів і умовив їх не брати гроші з підприємства.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів