Терористи обстрілюють силовиків під Слов’янськом і Краматорськом з реактивних систем «Град» і танків

21:54 26 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.combutusov.yuriy

Про це повідомляють у четвер військовий журналіст Руслан Ярмолюк і «News One».

Військовий журналіст Руслан Ярмолюк, який нині перебуває на передовій АТО, повідомляє сьогодні, 26 червня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «Почалося! Два блок-пости біля Слов’янська, терористи обстрілюють системами залпового вогню «Град» та танками! От і останній день перемир’я! Хлопці просять вогню на себе!!!!!! Боже дай їм сил».

Натомість «News One» інформує сьогодні, 26 червня, в повідомленні «Бойовики пішли на штурм аеродрому в Краматорську»: 

«Чергова агресивна дія терористичних угруповань стало надбанням громадськості в період перемир’я. Зовсім недавно стала відома інформація про те, що бойовики організованою групою пішли на справжнісінький штурм аеродрому в Краматорську. 

Виходячи із стратегічного значення аеродрому, найманцям явно був відданий наказ з Москви атакувати дану зону. Повідомляється також про те, що терористи підігнали до зони боїв установку залпового вогню «Град», безпосереднє використання якої цілком може привести до самих негативних наслідків.

Місцеві жителі повідомляють про те, що в Краматорську зараз постійно чути автоматні черги. На основі даної інформації можна зробити проміжний висновок про те, що битви між терористами і силовиками вже перейшли у свою активну стадію.

Повідомляється також, що в зоні стрільби українських солдатів не видно, а агресію в черговий раз виявляють саме представники незаконних терористичних угруповань. Місцеві представники ЗМІ постараються в самий найближчий час знову оновити інформацію про події в районі аеродрому».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів