Терористи обіцяють не проводити псевдореферендум про приєднання Донеччини до Росії

12:45 12 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Про це заявив у понеділок самопроголошений «голова ЦВК» так званої «ДНР» Роман Лягін.

Як передає  сьогодні, 12 травня, інтернет-видання «УРА-Информ. Донбасс», самопроголошений «голова ЦВК» злочинного угруповання «Донецька народна республіка» («ДНР») Роман Лягін заявив у понеділок, що «ДНР» не буде проводити другий етап так званого «референдуму» щодо статусу Донецької області. Він конкретизував, що не готує бюлетені для проведення другого етапу «референдуму» з питання приєднання до Росії, ні з питання об'єднання Луганської та Донецької республік. 

Самопроголошений «голова ЦВК» так званої «ДНР» запевнив, що, за його словами, «на цих вихідних нічого проводитися не буде, не готуються ні бюлетені, ні організація», й додав, що остаточні результати псевдореферендуму терористів на Донеччині будуть оголошені сьогодні, після 15:00. Роман Лягін також заперечив інформацію в ЗМІ про те, що його та інших ватажків «ДНР» усунуто від керівництва цим злочинним угрупованням.

Як інформував «Щоденний Львів», інтернет-видання «ОстроВ» повідомило в понеділок з посиланням на свої джерела в «ДНР», що керівництво цим злочиним угрупованням перебрав на себе російський диверсант, тим часом у Путіна заявили, що він – нібито «за реалізацію підсумків «референдумів» через діалог між Києвом, Донецьком і Луганськом».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів