Терористи намагаються залишити оточений Слов'янськ під виглядом «мирних жителів», – Міноборони (відео)

18:56 24 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Про це повідомив у суботу керівник оперативної групи з інформування АТО Владислав Селезньов.


Відео: ТСН

Керівник оперативної групи з інформування АТО Владислав Селезньов.повідомляє сьогодні, 24 травня,  на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

«За минулу ніч бойовики тричі обстрілювали блокпости, які знаходяться під контролем сил АТО. Намагаючись прорвати кільце оточення в районі міста Слов'янськ, бойовики вели вогонь з автоматичної зброї і гранатометів.

Вогнем спроби прориву бойовиків були відбиті. Постраждалих серед українських військовослужбовців немає.

Одночасно з цим бойовики продовжують зміцнювати під'їзди до міста Слов'янськ. За оперативною інформацією, уникаючи відповідальності за свої діяння, з метою прихованої евакуації з міста бойовики запропонували місцевим жителям покинути Слов'янськ. Таким чином лідери незаконних збройних формувань намагаються сховатися від правосуддя, намагаючись піти з міста під виглядом мирних громадян».

Натомість інтернет-видання «Корреспондент.net» інформує в суботу в повіломленні «Біля Слов'янська тривають збройні сутички, – ЗМІ»:

Протиборчі сторони ведуть обстріл з відстані близько кілометра.

«В районі селища Семенівка поблизу Слов'янська більше трьох годин тривають збройні сутички бійців народного ополчення самопроголошеної Донецької народної республіки і бійців антитерористичної операції, повідомляє ИТАР-ТАСС з посиланням на представника самооборони міста. Повідомляється, що представники місцевої самооборони і силовики обстрілюють позиції один одного з автоматичної зброї і мінометів з відстані приблизно одного кілометра».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів