Терористи намагаються послабити атаками кільце українських силовиків навколо Слов’янська (відео)

23:17 16 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: dyvys.info

Про це повідомляють у п’ятницю очевидці.


Відео: «Life-Maria Channel»

Як передає сьогодні, 16 травня, «Еспресо.TV» з посиланням на «Твіттер»-сторінку Євромайдану, в Слов'янську на Донеччині зараз відбувається бій між силами антитерористичної операції й російськими диверсантами та їх місцевими колаборантами-бойовиками. Зокрема, як повідомляють очевидці в соцмережах, вибухи лунають в районі заводу «Зевс-Кераміка».

За їхніми словами, терористи атакують блокпости українських силовиків, намагаючись послабити кільце. Окрім того, очевидці повідомляють, що в небі над містом літає безпілотник-«квадракоптер», який терористи намагалися безуспішно збити, а також винищувачі.

У районі заводу злітають освітлювальні ракети, звучать дуже потужні вибухи. «Дуже потужний вибух. І в центр чути. На Артема скла у вікнах тремтять. Знову вибух... сильно чути в районах: ж/д, Артема, Північний, центр», – пишуть місцеві мешканці.

Натомість Громадське телебачення інформує в п’ятницю:

«У Слов'янську в районі заводу «Зевс-Кераміка» освітлювальні ракети злітають одна за одноєю, лунають дуже потужні вибухи. Літають винищувачі. «Дуже потужний вибух. І в центр чути. На Артема шкло у вікнах дрижить. Знову вибух... сильно чути у районах: заалізниці, Артема, Північний, центр», – пишуть місцеві мешканці у соцмережах.

За свідченнями очевидців, в одному з районів міста йде бій між терористами та Нацгвардією. Терористи обстрілюють українські блокпости. Бойовики ведуть артобстріл по українських військових із жилих кварталів міста.

За інформацією від місцевих мешканців, в одну з лікарень міста доставили відомого терориста Бабая. Він тяжко поранений».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів