Терористи організовують у Стаханові на Луганщині чергове криваве лігво

16:55 6 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Про це повідомляє в неділю журналіст Всеволод Филимоненко.

Луганський журналіст Всеволод Филимоненко повідомляє сьогодні, 6 липня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«Стаханов може очікувати доля Слов'янська. Бойовики зі Слов'янська, Краматорська та Луганська організовують у Стаханові чергове криваве лігво.

В'їзд до міста з усіх сторін захищають потужні бетонні блок-пости, кожен з яких охороняють по 10-15 професіоналів, озброєних артилерією і автоматичною зброєю, це не рахуючи алкашів з рушницями і просто співчуваючих. У будівлі УБОЗ у «ЛНР» чудово працює гестапо, яке вже давно якісно відпрацьовує проукраїнськи налаштованих громадян, за допомогою контррозвідки, яка щодня працює по навколишніх офісам і дворах житлових кварталів.

Через бабусь на лавочках і балакучих тіток в магазинах, розвідають те, де живуть «пособники фашистської хунти». Потім,Ю за наведенням стукачів, вночі, до «підозрюваним» приїжджають маски-шоу і забирають їх в кімнати для тортур.

Вдалося дізнатися, що одну з колорадських наводчиць звуть Світланою Антонівною Юрчук.

Правоохоронні органи тут відсутні давно, так як міською міліцією вже як місяці 1,5 тому перестав керувати начальник Селеверстов. Після чергового штурму будівлі УМВС, управління очолив його заступник, повністю підконтрольний ЛНР-вівцям. 

На завершення нагадаю, що лже-губернатор Луганщини Болотов, вже перебрався в Стаханов і обгрунтував свою резиденцію в будівлі колишнього міськвідділу міліції по вул. Держинська 13, поруч з дитячою лікарнею, а приміщенні міського УБОЗ вже працюють самі жорстокі ЛНР-івської садисти з Луганська.

Цю інформацію підтвердив народний депутат Олександр Бригинець, який повідомляє сьогодні, 6 липня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

«Активісти «Української справи» зі Стаханова підтвержують, що головний терорист «ЛНР» Болотов сьогодні прибув у Стаханов (це ближче до Єнакієва) втікши з Луганська. Він розмістився в одному з бомбосховищ, де обладнано житлове приміщення. Інформація передана нашим силовикам. Швидше за все – звільнення Луганська не за горами.

Нагадаю, що терористи з Лисичанська (Луганщина) перебазовуються в Сіверськ (Донеччина). Схоже, ЛНР впаде швидше, ніж ДНР, хоч поки територія на Луганщині, де орудують терористи, більша ніж на Донеччині.

Терористи окопались в Донецьку? Звичайно, краще було б знищити терористів на марші, але вони використовували цивільних як живий щит, що тепер?

Донецьк оточать, відріжуть від поповнення техніки і боєвиків. А потім буде проведена одна зі спецоперацій. 

Думаю, що може бути оголошено коротке перемир'я для того, щоб громадяни вийшли, а терористи задались».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів