Терористи на сході України відкорегували свою тактику, – речник АТО (відео)

11:51 9 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: comments.ua

Про це повідомив у понеділок керівник групи інформування про антитерористичну операцію Владислав Селезньов.


Відео: «Подробности» («Інтер»)

Як передає сьогодні, 9 червня, «Телевізійна служба новин» каналу «1+1», керівник групи інформування про антитерористичну операцію Владислав Селезньов повідомляє в понеділок на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: 

«В Артемівську бойовики, які прибули до місця військової бази на двох легковиках та вантажному автомобілі КАМАЗ обстріляли розташування українських військовослужбовців. Вогнем у відповідь КАМАЗ бойовиків було знищено, захоплено автоматичний гранатомет АГС-17 та снайперську гвинтівку. 

Бойовики, відчуваючи тиск з боку сил АТО, змінили тактику бойових дій. Вони діють невеличкими мобільними групами, уникають прямого вогневого зіткнення, здійснюють обстріли колон військової техніки та цивільні автомобілі. Сили АТО використовують ефективну зброю, наносячи вогневе ураження по блок постам, окремим базам бойовиків, здійснюють інші заходи, спрямовані на локалізацію району проведення АТО».

Як інформував «Щоденний Львів», українці відбили нічний напад терористів на військову частину в Артемівську, а також – на прикордонний пункт пропуску «Ізварине».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів