Терористи лякають Донбас аж 250 тисячами бандерівців зі заходу України

21:50 8 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: yaplakal.com

Про такі, за словами «контррозвідки армії ЛНР», буцімто «плани уряду Яценюка» вона заявила в неділю.

Телеканал «Espreso.tv» інформує сьогодні, 8 червня, в повідомленні «Луганські терористи бояться, що Яценюк заселить на Донбас 250 тисяч «бандерівців»:

«Контррозвідка» самопроголошеної Луганської народної республіки заявляє, що має інформацію про начебто плани переселення на Донбас жителів Західної України. «Відділом контррозвідки армії Луганської народної республіки отримана секретна інформація з достовірного джерела в уряді Яценюка. Український кабмін за безпосередньої участі американських фахівців підготував секретну програму, яка почне реалізовуватися вже в листопаді цього року», – розповів представник контррозвідки ЛНР», – передає «РИА-Новости».

Він пояснив, що суть програми полягає в тому, щоб «організувати поетапне переселення 250 тисяч жителів Західної України, насамперед з сіл і невеликих селищ, на південний схід. Насамперед, у Донецьку, Луганську та Миколаївську області». Програма передбачає передачу у власність переселенцям квартир, приватних будинків та земельних ділянок «знищених і вигнаних з цих областей ополченців і членів їх сімей».

«Передбачена фінансова підтримка у розмірі 25 тисяч гривень на одну сім'ю переселенців», – розповів представник контррозвідки».

Ремарка «Щоденного Львова»: як бачимо, колаборанти Росії не втомлюються засвідчувати, що виконувати замовлення Путіна здатні в Україні тільки цілковиті неадеквати.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів